Alustame 2020 hüppehooaega 23.-24. mai nädalavahetusel

Alustame 2020 hüppehooaega 23.-24. mai nädalavahetusel

Seoses eriolukorra lõppemisega Eestis alustame hüppehooaega Rapla lennuväljal 23.-24. mai nädalavahetusel. Klubi liikmetele vajalik detailsem info korduskoolituste, hüppepäevadele registreerumise jms kohta on saadetud klubi meililisti ja postitatud Facebooki gruppi Hakkan Langevarjuriks .

Esimesed algkoolitused toimuvad 26. mail, registreeruda saad siin: https://skydive.ee/koolitused . Ingliskeelsed algkoolitused toimuvad 26. juunil, 24. juulil, 14. augustil ja 11. septembril. Ingliskeelsetele kursustele registreerumiseks saada e-kiri elo@skydive.ee.

Esimesed tandemhüpped on planeeritud 29.-31. mai nädalavahetuseks, registreeruda saad siin: https://skydive.ee/koolitus/tandem .

NB! Seoses Covid-19 olukorraga on nii lennuväljal kui koolitustel kohustuslik kõigi riigis kehtestatud kriisimeetmete järgimine (distantseerumine, kätepesu, desinfitseerimine jne). Lennukis on kohustuslik näomaski, buffi ja / või visiiriga kiivri kandmine. Ära tule lennuväljale ega koolitusele, kui sul on haigustunnused või oled viimase 14 päeva jooksul puutunud kokku Covid-19 diagnoosiga inimesega. Kui Sul 14 päeva jooksul pärast lennuväljal või koolitusel käimist diagnoositakse Covid-19, palume sellest viivitamatult teavitada aadressil baas@skydive.ee. Riskigruppi kuuluvaid inimesi (65+ vanus või rasked kroonilised haigused) me kahjuks praegu koolitustele ega tandemit hüppama lubada ei saa.

Jaga postitust