SportIDeas: Unustamatu elamus: hüpe 4 km kõrguselt

SportIDeas: Unustamatu elamus: hüpe 4 km kõrguselt

Paljudel on olemas n-ö unistuste to-do-list väljakutsetest, mida soovitakse kunagi oma elus ära teha. Nende väljakutsete seas ilmselt levinuimad on: joosta täispikk maraton, läbida täispikk triatlon ja hüpata langevarjuga.

Neist viimasena mainitu ehk langevarjuhüpe on nüüd veelgi kättesaadavam kui kunagi varem. Kas teadsid, et alates septembrist on Skydive.ee piletid müügil ka SportID keskkonnas. Seega on kõigil võimalus oma SportID kompensatsiooni kasutada, et selle ägeda väljakutse pilet endale soetada.

Veelgi enam, kas teadsid, et selleks, et lennukist 4 km kõrguselt alla hüpata, pole isegi vaja läbida terve päeva pikkust koolitust? Seda juhul, kui oma esimesel hüppel otsustad tandemhüppe kasuks. Mis on tandemhüpe? See on hüpe koos instruktoriga, kus tuleb meelde jätta vaid paar lihtsat asja, millest kõige olulisem on, et enne maapinnaga kohtumist peab hüppaja jalad üles tõstma ja laskma maandumisliigutused ära teha instruktoril.

Ka SportIDEAS käis Rapla lähistel Kuusiku lennuväljal langevarjuga hüppamist ise järgi proovimas! Kuidas SportID klienditoe spetsialistil Evelinil ja SportID tegevjuhil Martil elu esimesed hüpped välja tulid ning kuidas Evelini ema oma närve rahustada püüdis enne tütre hüppamist, saate näha meie videoloost!

Skydive ehk Eesti Langevarjuklubi piletid on leitavad SportID-st. Mine proovi omal nahal järgi.

https://www.youtube.com/watch?v=bOcUjch4HnE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR059oR8g3vqZLqWllnErklnqM4349FUdYZlmfwOrSJbsKw6B5LxMGbMoQo

 

Jaga postitust