Ilmus uus Langevarjuri aabits

Ilmus uus Langevarjuri aabits

Ilmus uus versioon Langevarjuri aabitsast.

Aabits koostatud eelmise versiooni põhjal Eesti Langevarjuklubi koolitusülema Kristiina Kasemetsa poolt. Täiendasid Maie Kütt, Veiko Sepandi, Toomas Talts ja Kadri Kont-Kontson. Küljendas Veiko Vaikmaa.

AABITS_frontcover_Page_01

Varasema aabitsaversiooni koostas Reiko Teepere Soome ja USA õppematerjalide alusel Peeter P. Mõtsküla, Toomas Taltsi, Janek Taurami, Erik Suiti, Maie Kütti ja Eeva-Liisa Niidu täiendustega.

Olulisemate peatükkidena on aabitsasse lisatud materjali uute õpilasvarjude ning klubi lennuki Britten Norman Islanderi (Brita) kohta. Samuti on täiendatud redelihüpete peatükki ja langevarjuri tervislikku seisundisse puutuvat infot. Väiksemate täienduste, paranduste ja värske fotomaterjaliga on uuendatud kogu aabitsat.

Kõikidel langevarjuri kursustel osalejatel soovitatakse sellega tutvuda juba enne kursust. Trükiversiooni aabitsast saab iga langevarjuri õpilane koolitusel kohapeal.

Jaga postitust