Rahvusvaheline langevarjulaager Parasummer ootab saarlasi langevarjuga hüppama

Rahvusvaheline langevarjulaager Parasummer ootab saarlasi langevarjuga hüppama

Baltimaade suurim langevarjulaager toimub juba 20. korda 13. – 21. juulini 2019 Saaremaal Kuressaares. Ilus merevaade, avalik liivarannale maandumine sadade inimeste ees ning hulganisti vahvaid hüppeid on Parasummeri märksõnadeks. Saaremaa elanikel kui ka külastajatel on võimalik langevarjuhüpe ka ise ära proovida.

Parasummer on hea võimalus tegeleda oma valitud spordialaga 9 päeva järjest kogenud instruktorite ja treenerite käe all. Kuna langevarjunduse näol on tegemist nii Eestis kui mujal maailmas jõudsalt populaarsust koguva spordialaga, on ka Parasummeri osalejate arv aastatega järjepidevalt kasvanud, tänaseks 250 osalejani 20 riigist. Parasummer on vaieldamatult Eesti ja lähiriikide langevarjurite ning ekstreemspordihuviliste aasta tähtsündmus ning tänaseks päevaks kujunenud üheks Euroopa suurimaks langevarjulaagriks.

Eesti Langevarjuklubi MTÜ on konkurentsitult suurima klubiliikmete arvuga ning aktiivseim langevarjuklubi Eestis, kes on oma südameasjaks võtnud langevarjunduse kui spordiala arendamise ja populariseerimine. Eesti Langevarjuklubi liikmed on osalenud aktiivselt erinevate langevarjuspordialade maailma- ning Euroopa rekordites ja mitmetel tiitlivõistlustel, seega on meile esmatähtis pakkuda kõikidele Parasummeril osalejatele võimalust oma oskusi arendada ja uuendada Rahvusvahelise Lennuspordi Föderatsiooni (FAI) poolt aktsepteeritavaid Eesti rekordeid. Parasummer on kuulutatud ka üheks kolmest ametlikust treeninglaagrist Euroopa kupliakrobaatika rekordiks valmistumisel.

Kui oled lennundushuviline või plaanid just sel suvel teha oma esimese langevarjuhüppe, siis oled oodatud Parasummerile. Kuressaare lennuväli on 13.-21. juulil kõigile huvilistele avatud. Sissepääs pealtvaatajatele on tasuta! Tule vaata, pildista või filmi langevarjurite põnevaid maandumisi ja kui julged, siis proovi ise ka vabalangemine ära!

Jaga postitust