Treeninglaagrid 2023 hooajal

Treeninglaagrid 2023 hooajal

2023. aasta hüppehooaeg tõotab tulla meie klubis ägedam kui kunagi varem! Terve hooaja vältel korraldame treeninglaagreid või kindla fookusega nädalavahetusi erineva oskuste tasemega hüppajatele algajatest kuni instruktoriteni.

Uus Eesti rekord ja kujundlendamine (formation skydiving ehk FS)

Sügisel 2023 võtame ette ambitsioonika plaani püstitada uus Eesti rekord, suurim vabalangemises moodustatud kujund (bigway). Eesmärk on 40-st hüppajast koosnev formatsioon. Senine suurima kujundi Eesti rekord pärineb 2017. aastast ning tookord oli osalejaid 28. Uut rekordit läheme püstitama Hispaaniasse Empuriabravasse 15.-21. oktoobril.

Rekordiüritusele eelneb hooaja jooksul mitmeid treeninglaagreid Eestis. Neist märkimisväärseim on 31. juulist 4. augustini toimuv FS-laager välistreenerite Marco Arrigo, Martial Ferré ja Seth Ericsoniga. Kõhuli kujundite lendamist harjutame oma klubi instruktorite juhendamisel ka jaanipäeva ajal Narvas ning pea igakuistel bigway nädalavahetustel Raplas (3.-4.06, 19.-20.08, 9.-10.09 ja 30.09-1.10). Osalema on oodatud erineva tasemega lendajad, kellest moodustatakse sobivad grupid. Kui sa oled meie eelmis(t)e aasta(te) õpilane ja plaanid sel aastal palju hüpata ja treeningutel osaleda, võib vabalt juhtuda, et oled sügiseks valmis rekordis osalema!

Freefly (FF) ja nurgalend

Eesti friiflaiereid oleme sel suvel õpetama kutsunud tõelised langevarjumaailma superstaarid! Edasijõudnud vertikaallendajate hooaja avab Heini Elo juhendatav Vertical Days oskuslaager 25.-28. mail.

1.-6. juulini resideerume Kihnu saarel, kus freefly’d ja angle flying‘ut (maakeeli nurgalendu) õpetavad Chris Sears ja Rob Jones. (Paralleelselt toimub ka Kihnu flock, millest loe kuplilennu ürituste all.)

17.-21. juulil leiab aset enneolematu Girl Power FF laager, kus vägesid juhatavad neli naistreenerit: Domi Kiger, Karine Joly, Emma Thomson ja Sandra Ahlén. Me ise ka ei usu, et sellised maailma tipud on lubanud meid õpetama tulla!

14.-18. augustil tõmbavad välistreenerite hooajale joone alla Max Martin, Martin Lehner, David “Ciru” Ferrera ja Vojta “Zohan” Fikar. Kavas on freefly, angle ja track erinevatele tasemetele.

Lisaks toimuvad hooaja jooksul mitmel nädalavahetusel Nurgapäevad meie enda parimate nurklendajate eestvedamisel: 9.-11.06, 28.-30.07 ja 1.-3.09. Algajad nurklendajad ja träkkijad on eriti oodatud!

Kuplilend ja flokkimine

27.-29. mail on meil taas külas kõigi poolt armastatud Pete Allum, kes viib läbi Flight-1 kuplilennu koolitusi. Need oskused on sinu kui langevarjuri arenguks üliolulised, kasuta võimalust!

1.-6. juulini harjutame kuplite all koos lendamist ürituse Kihnu Flock raames, treeneriteks Pete Allum ja Armando Fattoruso. Pole kahtlustki, et see saab olema eepiline :)

Treeninglaagritesse registreerumiseks ja lisainfo saamiseks hoia silma peal meie Facebooki grupil Hakkan Langevarjuriks – sinna hakkab jooksvalt tekkima üritusi koos kõigi detailidega (nõuded konkreetses laagris osalemiseks, ajakava, hinnad jne). Enamik neid üritusi on avatud ka algajamatele langevarjuritele – meie eesmärgiks on alati olnud pakkuda Eesti langevarjuritele parimaid arenguvõimalusi.

Kui on küsimusi, kirjuta jump@skydive.ee !

 

 

Jaga postitust