Tuuletunneli laager Stockholmis 15.-17. aprill

Tuuletunneli laager Stockholmis 15.-17. aprill

 

Eesti Langevarjuklubi instruktori Martin Jõesaare eestvedamisel toimub 15.-17. aprillil 2016 tuuletunneli laager Stockholmis.

Tuuletunnel on spetsiaalselt langevarjurite treenimiseks ehitatud rajatis, kus taasluuakse vabalangemisele sarnased tingimused, sealhulgas kuni 290 km/h puhuv tuul. Kevadisse treeninglaagrisse on oodatud kõik langevarjurid olenemata hüpete arvust ja ka need, kes pole veel ühtegi hüpet teinud. Kindlasti soovitame võimalusel liituda neil, kel on plaanis 2016. aastal AFF algkursus läbi teha. Põhirõhk on kõhuli lendamisel (Formation Skydiving) ja eesmärk on anda võimalikult paljudele huvilistele 4-way (ehk neljase kujundi) lendamise kogemust. Treeneriteks on Eesti esindustiimi Lupus EST liikmed. Freefly lendajatele leiab soovi korral treenerid kohapeal.

tuuletunnel1Lendamisega on plaanis alustada reede, 15. aprilli lõunast ja lõpetada pühapäeval, 17. aprillil. Täpsem graafik selgub kui tulijate nimekiri on koos. Võimalik on lennata ka ainult laupäeval – pühapäeval või ühel päeval. Lendamise hind neile, kes tulevad kõigiks kolmeks päevaks ja võtavad 4-way treeningutest osa on 750 eurot, mille eest saab reaalselt umbes kaks tundi tunneliaega. Päris algajatele, keda teistega kohe kokku panna ei saa ja friiflaieritele kehtivad teised hinnad vastavalt sellele, mida ja kui palju lennata tahetakse. Koos treeneriga on tunneli tunnihind 700 euro ringis.

Tunnelis lendamise hinnale lisandub majutuse ja transpordi hind. Majutus organiseeritakse ühiselt, transport on igaühe enda organiseerida. Tuuletunnel asub Stockholmi Bromma lennuvälja lähedal.

Huvilistel palume võtta ühendust Martin Jõesaarega tel 55911056 või martinjoesaar@hotmail.com, soovitatavalt enne 6. veebruari.

Tuuletunneli kodulehekülg: http://bodyflight.se/

tuuletunnel2

 

Jaga postitust