Parasummer algab! Ürituse avab tandemhüppega Kuressaare linnapea Hannes Hanso

Parasummer algab! Ürituse avab tandemhüppega Kuressaare linnapea Hannes Hanso

 

Rahvusvaheline langevarjuspordi võistlus- ja treeninglaager Parasummer 2014 toimub 3.-10. august Kuressaare lennuväljal. Kaheksa päeva jooksul võisteldakse mitmetel vabalangemise spordialadel – esmakordselt toimuvad Eestis võistlused tiibkostüümides lendamises (wingsuit). Langevarjurid teevad ka kaks avalikku näidismaandumist Raiekivi säärele. Osalevaid langevarjureid on 150, kokku üheksast riigist. Parasummeri avab tandemhüppega Kuressaare linnapea Hannes Hanso.

kujund_kaspars_sprogisFoto: Kaspars Sprogis

Pühapäeval, 3. augustil orienteeruvalt kell 13.00 toimub Kuressaare linnapea Hannes Hanso tandemhüpe, millega kuulutame 15ndat korda toimuva Parasummeri avatuks. Sama päeval u kell 19.30  ja ka reedel, 8. augustil u kell 19.30 toimub traditsiooniline langevarjurite randa maandumine Kuressaarde Raiekivi säärele. Reedese maandumisega avavad langevarjurid ühtlasi Kuressaare Merepäevad.

Parasummeril hüpatakse iga päev 9st-20ni, Kuressaare lennuväli on avatud ka pealtvaatajaile (tasuta), külastajatel on võimalus proovida tandemhüpet. Tandemhüpe 4000 m kõrguselt maksab 229 eurot, videosalvestus lisaks 69 eurot. Tandemist lähemalt http://parasummer.com/et/tandem/ Tandemhüppeks eelregistreerimine telefonil 5454 5544 või parasummer@skydive.ee

Seekordne Parasummer on järjekorras viieteistkümnes. Esimene treeninglaager toimus 1999. aastal. Parasummerit korraldab Eesti Langevarjuklubi (www.skydive.ee), mis on Eesti vanim ja suurim langevarjuklubi.

Värsket infot (inglise keeles) Parasummeril toimuvast Parasummeri FB lehelt www.facebook.com/parasummerboogie

Eestikeelne info Eesti Langevarjuklubi FB lehelt www.facebook.com/skydive.ee

Fotosid eelmisest Parasummerist Kuressaares (autorid faili nimes)
https://www.dropbox.com/sh/evct3xhexv8uefq/AACY6ylGEw6XiEdNZzaQDJDJa

Parasummer 2013 videod https://vimeo.com/parasummer/videos

Kohtumiseni Kuressaare lennuväljal!

Jaga postitust