Parasummer Kuressaare lennuväljal

Parasummer Kuressaare lennuväljal

Rahvusvaheline langevarjuspordi võistlus- ja treeninglaager Parasummer 2013 toimub 13.-20. juuli Kuressaare lennuväljal. Kaheksa päeva jooksul võisteldakse mitmetel vabalangemise spordialadel ning korraldatakse maandumisüritusi ka väljaspool lennuvälja. Osalevaid langevarjureid on üheksast riigist.

Pühapäeval, 14. juulil orienteeruvalt kell 18.30 ja neljapäeval, 18. juulil ca kell 19.30 toimub traditsiooniline langevarjurite randa maandumine, mis esmakordselt toimub Kuressaarde Raiekivi säärele.

Parasummeril hüpatakse iga päev 9st-20ni, Kuressaare lennuväli on avatud ka pealtvaatajaile (tasuta), külastajatel on võimalus proovida tandemhüpet. Tandemhüpe 4000 m kõrguselt maksab 229 eurot, videosalvestus lisaks 69 eurot. Tandemist lähemalt parasummer.com/et/tandem/ Tandemhüppeks eelregistreerimine telefonil 5454 5544 või parasummer@skydive.ee

Seekordne Parasummer on järjekorras neljateistkümnes. Esimene treeninglaager toimus 1999. aastal. Parasummerit korraldab Eesti Langevarjuklubi, mis on Eesti vanim ja suurim langevarjuklubi.

Parasummeril toimuvast Parasummeri FB lehelt (inlise keels) www.facebook.com/parasummerboogie
Eestikeelne info Eesti Langevarjuklubi FB lehelt www.facebook.com/skydive.ee

Jaga postitust