Lennupiknik Viljandi järvel 24. veebruaril 2013

Lennupiknik Viljandi järvel 24. veebruaril 2013

53723Eesti Era- ja Harrastuspilootide Liit koostöös Viljandi Linnavalitsusega korraldavad Eesti Vabariigi 95. aastapäeval Viljandi järve jääl Lennupikniku. Traditsioon Viljandi järve jääl lennupiknikke korraldada pärineb juba 2005. aastast.

Lennupiknikul osalevad erapiloodid väikelennukitega, mootorvarjud, veolohed, mudellennukid ning langevarjurid. Veedame toreda päeva Viljandi järvejääl koos erapilootide, lennundushuviliste ja linnarahvaga. Lennupiknikul saab tutvuda väikelennukitega, mis teevad ka demolende. Langevarjurid avavad pidupäeva koos riigilipu avahüppega. Traditsioonilise 1600 meetri pikkuse lennuraja jooksukrossi parimad saavad autasuks huvilennu.

Kohtumiseni 24.veebruaril! Info pilootidele täieneb. Lisainfo www.pilots.ee ja Facebookist https://www.facebook.com/events/319300634843134/ .

Jaga postitust