Karksi lennupäev

Karksi lennupäev

Karksi lennupäeval teevad demohüppe Eesti Langevarjuklubi langevarjurid Indrek Pappel, Ahti Legonkov ja Jüri Panga!

Karksi lennuväljal toimub 13. augustil taas lennupäev. Osalevad väikelennukid, kopterid, motodeltaplaanid, mudelistid ja mootorvarjurid. Võta kaasa jooksutossud, sest traditsiooniliselt lõpetab lennupäeva lennuraja jooksukross, mille võitjad pääsevad huvilennule Karksi valla kohale (kiireim laps, kiireim mees ja kiireim naine ). Põnevaks osutub taas vigursõidu võistlus Ladaga. Karksi Lennupäeva korraldab Mulgimaa Elu Edendamise Keskus ning Eesti Era- ja Harrastuspilootide Liit.

Lennupäev algab kell 10 Karksi-Nuia Keskväljakul uunikumide näituse ning sellele järgneva paraadi ja läbisõiduga Polli ringtee kaudu Karksi lennuväljale, kuhu peaks olema selleks ajaks jõudnud ka esimesed lennukid. Päev avatakse kell 12 langevarjurite avahüppega, järgnevad väikelennukite esinemised ja lennuralli. Näeb erinevaid lennumasinaid ning huvilised saavad koolituse lennunduse
algtõdedest.

Päeva jooksul toimuvad lennukite demoesinemised, õpitoad, huvilennud ja lennuralli väikelennukitele, mida kroonivad atraktiivset kaasaelamist pakkuvad täpsusmaandumis- ja pommitamisvõistlused. Võistluse võitjale on taas välja pandud köetav kümblustünn!

Ürituse toimumine 13. augustil 2011 (mittesobivate ilmastikutingimuste korral 14.08.2011. Sobimatute ilmastikutingimuste korral jääb lennupäev ära). Info: Hendrik Agur hendrik@agur.ee 5077757 ja www.pilots.ee

KAVA
08.00 – 10.50 Lennukite saabumine Karksi lennuväljale;
11.00 Uunikumide paraad – algus Karksi-Nuia keskväljakult – paraadi lõpprivistus ja näitus Karksi lennuväljal;
11.45 – 12.00 Langevarjurite avahüpped;
11.00 Pilootide ja korraldustoimkonna briifing, lennueelne ettevalmistus, samal ajal mudellennukite demoesinemised;
12.00 Karksi Lennupäeva avamine, Lennuralli (samal ajal lennukite õpitoad), Lada vigursõit (kogu päeva vältel);
13.00 Täpsusmaandumis- ja pommitamisvõistlused, (samaaegselt mootorvarjude, tuule- ja veolohede demonstratsioonesinemised)?;
15.00 Karksi lennuraja jooksukross 1350 m.
16.00 Võitjate autasustamine. Äralennud, õhuruumiklass G, lennud ilma lennuinformaatorita, piknik;
19.00 Lennupäeva lõpp.

Jaga postitust