12 algajat langevarjurit läbisid edukalt hooaja esimese algkursuse

12 algajat langevarjurit läbisid edukalt hooaja esimese algkursuse

Eesti Langevarjuklubi hooaja esimene IAD algkursus toimus 3.-4.  mail ning selle läbisid edukalt kõik 12 õpilast.

Kursuse viis läbi klubi staazhikaim instruktor Peeter P. “wolli” Mõtsküla, kes on algajaid langevarjureid koolitanud ja lennukist esimesele hüppele saatnud juba üle kümne aasta. Esimesel päeval toimus 4-tunnine teoorialoeng ning järgmise päeva õhtul kirjalik eksam ja varuvarjuharjutused õpperakmetes,  mille kõik kursuslased raskusteta sooritasid.

Täiendkoolitust said ka klubi C- ja D-kategooriaga hüppajad – koolitusülem Kristiina “Tuuker” Kasemetsa loal võivad nüüd õpilaste varuvarjuharjutusi lisaks instruktoritele vastu võtta ka Antti “Deprekas” Kopliste, Jüri Panga, Jaanus Tikka ja Eveli “elo” Loorits.

Jaga postitust