Langevarjuri algkursus enneolematu hinnaga

Langevarjuri algkursus enneolematu hinnaga

Neile, kes juba pikka aega unistanud langevarjuhüppest, mis paneks vere keema ja raputaks argirutiini ihuliikmetest välja, on meil hea uudis. Neljapäeval, 14. aprillil toimub 24 tundi kestev Cherry.ee ja Eesti Langevarjuklubi sooduskampaania, mille abil on hea võimalus oma unistus 99 euro eest teoks teha.

99 eurone voucher sisaldab põhjalikku langevarjuri  IAD- algkursust ning ühte hüpet tiibvarjuga 1500 meetri kõrguselt. Hinnas sisaldub ka varustuse rent. Ole kiire ja lunasta oma voucher nüüd Cherry.ee kaudu.

IAD algkursus ehk Instructor Assisted Deployment tähendab, et oma esimesed hüpped sooritab algaja ekstreemsportlane lennukist 1500 meetri kõrguselt täiesti iseseisvalt, kuid langevarju avanemise käivitab instruktor. Teisisõnu – oma esimestel hüpetel peab hüppaja muretsema ainult õige väljahüppe kehaasendi ja maandumise pärast, iseseisva langevarju avamiseni jõutakse hilisemate hüpete ja harjutuste käigus.

IAD koolitusmetoodika kohta saab lähemalt lugeda IAD- algkursuse lehelt.

Cherry. ee kaudu ostetud voucheriga saab IAD kursustele registreeruda juba alates 17. aprillist siinsamas skydive.ee lehel.

Jaga postitust