Leedus sündis nädalavahetusel uus rekord!

Leedus sündis nädalavahetusel uus rekord!

Pühapäeval, 5. septembril tehti Leedus, Poci?nai lennuväljal Baltimaade naiste kujundhüppe rekord.

Rekordis osales kokku 18 naislangevarjurit, sealhulgas 5 Eestist, 2 Lätist ja 11 Leedust. Varem ei ole sellist Baltimaade rekordit tehtud.

“Laupäev kulus treeningüpeteks, pühapäeva hommikuks tegime ühe 17-way, mis tuli kokku kohe esimesel katsel ja peale seda hakkasime 18-wayd proovima. Esimesel korral jäi üks sekund puudu, teise korraga tegime ära! “, kirjeldab uue rekordi sündi Maie “Veela” Talts, kes osales sel suvel ka Eesti naiste kujundhüppe rekordis.

Eestist osalesid Balti naiste kujundhüppe rekordis Kristiina „Tuuker“ Kasemets (Eesti Langevarjuklubi), Eveli  „Elo“ Loorits (Eesti Langevarjuklubi), Pille „Piilu“ Ellamik  (SLK), Vaike „Cv“ Õiglane (Eesti Langevarjuklubi) ja Maie „Veela“ Talts (Eesti Langevarjuklubi).

Naiste kujundhüppe kehtiv maailmarekord on 181-way, mis tehti 2009. aastal USA-s, Perrises.

Baltimaade naiste kujundhüppe rekord 18-way Leedu taevas.

Jaga postitust