Langevarjuhooaeg avatud!

Langevarjuhooaeg avatud!

Eesti Langevarjuklubi alustas pühapäeval 2.mail oma selleaastast hüppehooaega demomaandumisega Tallinna Lauluväljakul toimuvale X-Gate ekstreemspordilaadale.

Demomaandumine ekstreemspordi laadale toimus kell 12:30 ning hüppajateks olid ELAKi langevarjurid Toomas Talts, Kristjan Laja ja Veiko Sepandi. „Tavaliselt oleme suveperioodi algust tähistanud maandumisega Pirita tee äärde, aga sel aastal on hooaja algus eriti adrenaliinirohke, sest Lauluväljakule maandusime esimest korda,“ kommenteeris sündmust Toomas Talts.

Langevarjurid tutvustasid laadal ekstreemspordihuvilistele langevarjusporti ja varustust. Messikülalised said katsetada langevarju rakmetes rippumist ning kõigi loosikupongi täitjate vahel loositi välja tandemhüpe, mille võitis juba ammu langevarjuhüppest unistanud Toomas Triisa.

Varem on ELAKi liikmed teinud demomaandumisi muuhulgas Tallinna Hipodroomile, Tallinna Botaanikaaeda “Hommiku TV” otse-eetrisse, Pirita TOP hotelli juurde, Pirita tee äärde ning ööklubi Terrarium katusele.

Demohüppe videot saab näha siit: http://www.reporter.ee/2010/05/02/langevarjurid-sadasid-ekstreemspordilaadale-otse-taevast/

ja siit: http://www.tv3.ee/online?clipid=228902 (alates 15. minutist)

Jaga postitust