Eesti Langevarjuklubi osales turismimessil Tourest 2010

Eesti Langevarjuklubi osales turismimessil Tourest 2010

Möödunud nädalavahetusel toimus Eesti Näituste Messikeskuses turismimess Tourest 2010, kus ka Eesti Langevarjuklubi koostöös Raplamaa turismiettevõtjatega esindatud oli.

Mis siis messil toimus? Peale selle, et loositi välja ja müüdi soodsate hindadega hulganisti reise maailma erinevatesse otstesse, spa- ja hotellipakette, sai messil tutvuda ka erinevate Eestimaa paikade aktiivse puhkuse veetmise võimalustega.

ELAKi esinduse eesmärgiks oli loomulikult tutvustada langevarjundust ja sellega kaasnevat mõnu- ja adrenaliiniannust nii kuis vähegi jaksame ja seda me ka kõigil kolmel päeval tegime- lava pealt ja lava alt, eestlaste, lätlaste, soomlaste, prantslaste, jaapanlaste ja muude rahvaste hulgas.

Laupäeval tegime pealaval suuremat sorti demonstratsioonesinemise. Rääkisime Venno Loosaare eestvedamisel, mida kujutab endast Eesti Langevarjuklubi, kuidas, kellega, millal ja kui palju saab hüpata ning näitasime seinasuurusel ekraanil Eesti Langevarjuklubi 2008. aasta parimaid klippe.

Suurel laval loosisime välja ka tandemhüppe, mille võitis Taivo, kes oli küll selleks hetkeks juba Tartusse sõitnud, kuid ütles telefoni teel rõõmust väriseva häälega, et langevarjuhüpe on üks tema eluunistusi. Ootame Taivot suvel lennuväljale oma eluunistust teostama!

Fotod: Jüri Panga, Kalev Kiviste

Jaga postitust