Naislangevarjurid lendasid pitspesus ja sukkades

Naislangevarjurid lendasid pitspesus ja sukkades

Eile toimus Rapla lennuväljal langevarjurite treeninglaagris ParaSummer naislangevarjurite hüpe pesus. Eesti Langevarjuklubi president Maie Kütt, kes ka ise pesuhüppel osales, lausus peale hüpet, et nalja peab ju ka saama: “Üldiselt me teeme siin ikka sporti, aga väike humoorikas vaheldus peenes pesus lennates kulus marjaks ära küll.”

Seitse naislangevarjurit väljusid 3,5 km kõrgusel lennukist, nendega koos hüppasid ka kolm kaamerameest, kes hüppe videote ja fotodena jäädvustasid. Vabalangemises üritati kokku saada seitsmeliikmeline kujund. Kontakti õnnestus saada siiski kolmel langevarjuril, kuna väheste riietega vabalangemises liikumine on kordades keerulisem kui seda hüppetunkedes tehes.

Parasummer kestab 19. juulini Rapla lennuväljal. Lennuväljale on oodatud kõik huvilised nii pealt vaatama kui tandemhüpet proovima.

3728117969_894814c8d83727238153_ea339f5e7b

Jaga postitust