Nädalavahetuse kokkuvõte 22-24.05.2009

Nädalavahetuse kokkuvõte 22-24.05.2009

Et siis terve nädalavahetuse võitles meie vapper klubi loodustiihiatega – reedel ja laupäeval ei hüpatud üldse, kuna oli kas hüppajaid liiga vähe või vihma liiga palju ja pühapäeval tehti tugevale tuulele vaatamata 5 tõusu.
Klubi noorliikmete suureks meelehärmiks neid lennukisse ei lastud, küll aga said nad endid tõestada ja näidata doktori varju otsingul metsikus looduses, mis oli täis kiskjaid ja verd imevaid puuke. Doktor nimelt otsustas ühel hüppel, et tema vileuus vari ei ole lennukõlbulik ja, et lennuväljal on piisavalt jõudeseisvaid tegelinskeid, kes võiksid niisama nina nokkimise asemel hoopis padrikus loodusega sinasõprust sobitada. Etteruttavalt olgu öeldud, et otsingud vilja ei kandnud aga kõigi Pilootide Isa, Tiit, lubas oma paraplaani mingil õhtul kuumaks ajada ja kaltsu üles otsida. Lisaks väänas Gunnar maandumisel oma hüppeliigest – soovime talle kiiret paranemist!

Oli tore pühapäev!

Jaga postitust