Hüppa alla – tasuta! ELAK osaleb Hullaril

Hüppa alla – tasuta! ELAK osaleb Hullaril

Eesti Langevarjuklubi osaleb NPNK sõgedate soodukate kampaanias HULLAR. Et sõgedus oleks viidud viimse piirini saavad kõik NPNK kaardi omanikud langevarjuri algkursuse paketti ostes lisaks veel ühe TASUTA hüppe taevast Maale (koos langevarjuga).

Algkursusele registreerudes anna teada, kas Sul on NPNK kaart olemas. Kui jah, on tasuta hüpe Sinu. Maksta võid kursuse eest ka ülekandega või sulas, aga kursusele tulles peab Sul tõepoolest omanimeline NPNK pangakaar ette näidata olema.

Tule ja saa teada, miks linnud laulavad! Üks õhtu teooriat, eksam ning seejärel võid end nimetada langevarjuriks või siis skygodiks – vali ise, kumb sulle rohkem meeldib.

Ole valmis üllatusteks, sest lisaks annab Red Bull Sulle tiivad!

Kampaania kestab 12. mai – 1. juuni.

Jaga postitust