Hüppehooaeg avatud

Hüppehooaeg avatud

Nädalavahetusel sai Eesti Langevarjuklubi taas tuule tiibadesse. Sõbralike naaberklubidega lennukit jagades (sest meie oma Brita saab mootorid tagasi alles lähipäevil) tegid meie inimesed kokku 115 hüpet.

Taevas käis ära ka tänavune esimene algajate grupp. Instruktor Aatomikul on põhjust rahuloluks — mudilane Laas oli lausa nii tubli, et jõudis pühapäeval HART-ini (harjutuslik avamisrõnga tõmme, mille edukas sooritamine on üks käsiavamisega hüpetele pääsemise kohustuslikest eeltingimustest) ning osales ka laupäevaõhtuse grilli- ja saunaosakonna töös.


Värskete mudilaste täitsa kenad exitid Tikka kaamerast

Kätte (õigemini küll jalga) saime ka ühe kipsi. Esialgsetel andmetel oli tegemist hüppeliigese nihestusega. Ilmselt sai patsient ka natuke põrutada, kuna teatas pärast kipsi paigaldamist veendunult, et tuleb esmaspäeva õhtul algkursuse teist osa kuulama.

Naaberklubide liikmete esituses nägime ära ka hüpped ümmarguste dessantvarjudega, eraldumise mittetöötavast põhivarjust ja maandumise varuvarjuga, puu otsa maandunud langevarjurit päästma tulnud vilkuritega tuletõrjeauto ja mootoririkkega pilotaažilennuki hädamaandumise. Langevarjuritele omase huumoriga võisime üksteisele veendunult kinnitada, et 2008. aasta hooaja intsidentide norm on nüüd täis.

Lisaks võib märkida, et Nõmme Kõrts töötab endiselt tuntud headuses.

HART
HART. Foto Villem Alango

wolli 900
wolli 900. hüpe. Foto Villem Alango

Rohkem fotosid: Villem, Pirts, Kaido Kert,

Jaga postitust