Lennuväli puhtaks ja volbriöö

Lennuväli puhtaks ja volbriöö

kuna kevad läheneb ja 3. mail on üleüldine Eesti korsistuspäev, siis otsustasime et enne suuremat hüppamist ka lennuvälja ja ümbrust koristada ja oma panuse anda. Plaan on 30.aprillil teha klubihoone ees ka väike volbriöötuli. Kõik külaelanikud on ka teretulnud ja järgmisel päeval so. 01.mail koristaksime.

30.aprilli õhtul alates kell 20.00-st Rapla lennvuäljal klubimaja ees volbriöö lõke ja muu päeva/(öö)kohane kraam. Saun ja langevarjuviidikad! Klassika on kohal.

01.mail jätkaks klubimaja ümbruse ja lennuvälja ning teeäärte koristamise talgudega. Koristame prahti ja likvideerime võsa. Kirved ja muu atribuutika tuleks kaasa võtta. Prügikotid organiseerime. Anname oma panuse, et Eestimaa puhtamaks saaks.

Rega ennast siin!

Jaga postitust