Hakkab lubama

Hakkab lubama

Eesti Langevarjuklubi on nüüd taas internetis :)

Varasema kodulehega võrreldes on muudatusi päris palju. Esiteks see, et põhilehe sisuhaldus käib nüüd WordPressi nimelise blogimootori abil. Avalehele hakkavad järgemööda ilmuma huvilisi klubi töödest ja tegemistest teavitavad postitused ning staatilisema loomuga materjalid on kättesaadavad alajaotusest “Info”. Sisu tuleb veel pisut täiendada (näiteks koolituskalendri saame üsna pea paika) ja parandada (soome- ja venekeelsed infolehed kirjutasin ma keset ööd kokku, nii et seal võib üht koma teist “huvitavat” leiduda).

Neile, kes ise iga päev ei viitsi vaatamas käia, mida uut klubis jälle plaani on võetud või ära tehtud, on nüüd abiks RSS-uudistevoog. Ja need, keda teiste arvamused huvitavad, võivad endale tellida ka kommentaaride RSS-i.

Ruumi on uues serveris nagu putru, nii et kõigi eelduste kohaselt tekib siia ka päris rasvane pildi- ja videoalbum.

Varsti paneme ka baasi uude kohta üles.

Jaga postitust