Monton pildistas taevas moodi

Monton pildistas taevas moodi

Rõivabränd Monton sai hakkama ennekuulmatu teoga – nimelt pildistas moemärk moefotoseeria taevas!

Hulljulged Montoni moefotod sündisid Kuusiku lennuväljal, kus fotograaf Tiit “Parasiil” Paananen ja Montoni ülikonda kandev modell Toomas “ekstremist” Talts hüppasid lennukilt taevalaotusse ning liuglesid langevarjudega maapinnale. Montoni ülikondi tutvustavaid moefotosid pildistati kahel järjestikusel nädalavahetusel ning seda koostöös Eesti Langevarjuklubiga.

Baltika Grupi kommunikatsioonispetsialisti Mervi Lille sõnul oli fotosessiooni eesmärgiks näidata trendikaid ülikondi traditsioonilisest teistsuguses keskkonnas: “Oleme tulemusega väga rahul – Monton on esimene kohalik moemärk, kes moefotodega taevasse
läks!”

Video Montoni fotosessioonist on üleval ka youtube.com?is:

Monton on rahvusvaheline kiirmoebränd, millel on unikaalne käekiri ja hästi fokusseeritud, kvaliteetne valik. Montonil on Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Ukrainas ja Venemaal kokku 47 brändipoodi. Montoni kaubamärk kuulub Baltikumi ja Ida-Euroopa turgudel tegutsevale Baltika Grupile.

Monton blogib
Parasiil blogib

Jaga postitust