Jaanipäeval saab Kihnus langevarjuga hüpata

Jaanipäeval saab Kihnus langevarjuga hüpata

Jaanipäeva pikal nädalavahetusel toimub Kihnu saarel Eesti Langevarjuklubi treeninglaager, mille jooksul avaneb ka kihnlastel ja saare külastajatel võimalus tandemhüpe koos kogenud langevarjuinstruktoriga ise järgi proovida.

Tavaliselt Rapla lennuväljal tegutsev Eesti Langevarjuklubi kolib Kihnu terveks jaanipäeva pikendatud nädalavahetuseks. Hüppetegevusega alustatakse neljapäeval, 22. juuni õhtupoolikul ning tagasi Raplasse lennatakse pühapäeval. Esimesed langevarjurid maanduvad sobiva ilma korral Kihnu lennuväljal neljapäeval umbes kella 16.30-17.00 paiku, hüpates välja mandrilt startinud lennukist.

Hüppelaagri peakorraldaja Kristiina Kasemetsa sõnul on teiste Eesti lennuväljade külastamine langevarjuritele tore vaheldus. “Eelmisel aastal käisime Viljandis, Kihnus oleme ka hüppamas käinud, viimati kuus aastat tagasi. Meil on Kihnust väga soojad mälestused, loodame, et meie klubi kõige kuulsam langevarjur Kihnu Virve leiab ka mahti meid lennuväljale vaatama tulla!” Armastatud rahvalaulik Kihnu Virve sooritas tandemhüppe kaheksa aastat tagasi koos oma tütretütarde Raina ja Reenaga.

Tandemhüppeid on sobivate ilmaolude puhul võimalik Kihnu lennuväljal sooritada neljapäevast pühapäevani. Hüpe koos kogenud instruktoriga maksab 229€, koos videosalvestusega 298€. Hüppele eelneb pooletunnine koolitus lennuväljal, varasem kogemus pole vajalik, küll aga tuleb enne hüpet joovastavatest jookidest eemale hoida. Hüppele saab registreeruda kirjutades aadressil jump@skydive.ee või helistades tel. 54545544.

Eesti Langevarjuklubi on 1999. aastal loodud mittetulundusühing, mille eesmärgiks on oma liikmetele parimate hüppetingimuste ja arenguvõimaluste loomine ning Eesti langevarjuspordi edendamine.

Jaanipäeva hüppelaager Facebookis: https://www.facebook.com/events/1146139325509277/

Jaga postitust