Juuni 2016: algkoolitus Tartus, lennupäevad, hüppamine Ridalis ja Viljandis, ingliskeelne algkoolitus

Juuni 2016: algkoolitus Tartus, lennupäevad, hüppamine Ridalis ja Viljandis, ingliskeelne algkoolitus

 

Juunis 2016 läheb Eesti Langevarjuklubi Tallinnast ja Raplast kaugemale – korraldame ühe algkoolituse Tartus, hüppame Lõuna-Eestis Ridalis, külastame Tartu Lennupäevi ning jaanipäeva tähistame hüppelaagriga Viljandis. Vahepeale mahub veel traditsiooniline Rapla lennupiknik ning üks ingliskeelne algkoolitus Tallinnas.

1. juunil toimub algkoolitus Tartus, nii Static Line kui AFF meetodil (tutvu erinevate koolitusmetoodikate ja kursuste hindadega siin). Toimumiskoht Tartu Lennukolledžis, algus kell 18 ja kestus ca 4 tundi. Koolitust viib läbi instruktor Martin Jõesaar. Lisainfo ja registreerumine: teele@skydive.ee .

3. juunil (reede õhtu) toimub hüppetegevus veel Raplas, aga 4.-5. juunil teeme väljasõidu Lõuna-Eestisse Ridali lennuväljale. Sel nädalavahetusel on Tartus ka lennupäevad, kuhu kogenud hüppajad teevad mõned demomaandumised. Ridali lennuväli asub ca tunniajase autosõidu kaugusel Tartust Võru poole ning on sobilik ka esmahüppajatele ja õpilastele. Tartus algkoolitusel käinud õpilastel on soovi korral võimalus kohe Ridalis oma hüpped ära teha (või siis mõnel järgneval nädalavahetusel Raplas või jaanipäeva ajal Viljandis). Lisainfo ja registreerumine: http://reg.skydive.ee/?sid=719 .

11. juunil toimub Rapla lennuväljal traditsiooniline lennupiknik – kõigil huvilistel on võimalik erinevate lennumasinatega lähemalt tutvust teha ja proovida tandemhüpet langevarjuga.

Jaanipäeva ajal, 23.-26. juunini, teeme väikese hüppelaagri Viljandi lennuväljal. Lennuväli on sobilik ka esmahüppajatele ja õpilastele, soovijad saavad sooritada tandemhüppe koos kogenud instruktoriga. Plaanis on teha demohüpe järve avalikku randa Jaanilaupäeva õhtul enne jaanitule süütamist, õhtul avaliku jaanitule ühiskülastus koos sealse meelelahutusega (vaata kava siin). Lisainfo ja registreerumine: http://reg.skydive.ee/?sid=716 .

Viljandi lennuväli

Lõpetuseks hea uudis ka meie ingliskeelsetele sõpradele – 4.-5. juunil toimub Tallinnas klubi ruumides Türi 10c ingliskeelne algkoolitus nii Static Line kui AFF meetodil (tutvu erinevate koolitusmetoodikate ja kursuste hindadega siin). Algus mõlemal päeval kell 11 ja kestus ca 4 tundi; esimesel päeval teoorialoeng ning teisel eksamid ja praktilised harjutused. Kui sul on eesti keelt mitte rääkivaid sõpru, kes võiksid olla ingliskeelsest koolitusest huvitatud, palun jaga neile infot! Lisainfo ja registreerumine: teele@skydive.ee .

Jaga postitust