Üldkoosolek ja korduskoolitus 23.-24. märtsil

Üldkoosolek ja korduskoolitus 23.-24. märtsil

Eesti Langevarjuklubi korraline üldkoosolek toimub reedel, 23. märtsil 2012. a klubi ruumides (Türi tn 10c, Tallinn) algusega kell 19.00. Kui Sa koosolekul osaleda ei saa, palun tee volitus klubikaaslasele, kes osaleb.

ELAKi igakevadine korduskoolitus toimub laupäeval, 24. märtsil 2012. a klubi ruumides (Türi tn 10c, Tallinn) algusega kell 12.00 ja kestab ca 4 tundi. Korduskoolitus on kohustuslik hüppajatele, kel ei ole veel vähemalt A-kategooria pädevust või kes eelmisel hooajal tegid vähem kui 10 hüpet. Traditsiooniliselt osalevad korduskoolitusel siiski kõik hüppajad.
 
Õpilased, kes kevadisele korduskoolitusele ei saa tulla, saavad selle asemel kuulata vabalt valitud algkursust (kursused toimuvad alates maikuust). NB! IAD/SL puhul vabalangemisse või AFF puhul 4. taseme hüppele saamiseks tuleb ära kuulata nii I kui II osa koolitus. Kõik koolitused on klubiliikmetele tasuta. Pärast seda tuleb teha ka korduseksam (eksamit saab teha lennuväljal).
 
Pädevussertifikaati omavad hüppajad, kes eelmisel hooajal tegid alla 10 hüppe, peavad ära kuulama korduskoolituse (või algkoolituse – vali ise, kas I osa või II osa või mõlemad) ja tegema uuesti vastava pädevuskategooria eksami (koolitusülemale).
 
Korduskoolitusele registreerumine: http://reg.skydive.ee/index.php?ty=1&cl=1 Kaugemalt tulijad saavad soovi korral klubisse ööbima jääda.

Jaga postitust